23.10.2020, WarszawaDzień kundelka 25.X – Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać?INFORMACJA PRASOWANasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać?Pieskie życie pełne jest wyrzeczeń i
Przedszkole KIDS&Co. powstanie w Quattro Business Park15 marca 2022W krakowskim kompleksie biurowym Quattro Business Park powstanie prywatne, dwujęzyczne przedszkole i żłobek sieci KIDS&Co. Właściciel i zarządca nieru
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę
Informacja prasowaGrajewo, 9 lutego 2021Pączki z serka homogenizowanego i mascarpone– koniecznie wypróbuj na Tłusty CzwartekKarnawał w Polsce – oprócz tańców i hucznej zabawy – kojarzy się często z dobrym, wysta
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań s
Szczecin, 21 grudnia 2020 Kolejna piekarnia Asprod Drive w Szczecinie umożliwi bezpieczne zakupy tuż przed Świętami Sklep firmowy drive-thru Asprod już otwarty. To odpowiedź lokalnej piekarni na potrzebę bezkontaktowych zakup�
Informacja prasowaKraków, 25 kwietnia 2022 r.Solidarni z UkrainąOtwarcie Rio Edu Centrum dla UkraińcówFundacja Omeny Mensah uruchomiła Rio Edu Centrum – ośrodek edukacji i wsparcia dla mam i dzieci z Ukrainy na warszaw
Warszawa, 8 lutego 2020Międzynarodowy Dzień Pizzy, czyli ulubione święto kulinarne PolakówPolacy są pasjonatami kuchni włoskiej. Kochamy zarówno desery, risotto jak i makarony, czy pizzę. To właśnie ten najpopularniejszy n
Informacja prasowaWarszawa, 11 lutego 2021 r.Postaw na kaszę! Zadbaj o zastrzyk energii na dzień dobry!Mimo wielu powodów by jeść kasze, ich potencjał wykorzystujemy w znikomym stopniu. Jak pokazuje badanie z 2016 r ., zreali
Szybki obiad – poznaj patent na kluski leniwe17 lutego 2021Nie masz pomysłu na szybki obiad? Czasem najprostsze przepisy są najlepszym rozwiązaniem. W kuchni warto sięgać do zapomnianej polskiej kulinarnej klasyki. Czasem