Data publikacji: 2018-08-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: FILCOWE PIÓRNIKI – WARSZTATY KREATYWNE – ŁÓDŹKategoria: HobbyFILCOWE PIÓRNIKI – WARSZTATY KREATYWNE – ŁÓDŹ8 września, godz. 13:00 �
Warszawa, 10 grudnia 2020 r.Informacja prasowaKosztowne gafy turystów wobec dziedzictwa. W czasie zwiedzania uważajcie na zabytkiZabieranie na pamiątkę historycznych przedmiotów, zostawianie śladów dla potomności, czy niewł
Informacja prasowaKraków, 25 kwietnia 2022 r.Solidarni z UkrainąOtwarcie Rio Edu Centrum dla UkraińcówFundacja Omeny Mensah uruchomiła Rio Edu Centrum – ośrodek edukacji i wsparcia dla mam i dzieci z Ukrainy na warszaw
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań s
11/17/20Sportowy lockdown, czyli jak dbać o zdrowie i kondycję w nowej normalności?Pandemia Covid-19 w Polsce po raz kolejny wpłynęła na działalność branży fitness. Jednak kluby i siłownie, mimo poważnych ograniczeń, sz
Kampania P&G „Lead with Love”: na początek 2021 Dobrych Działań na 2021 rok• W walce ze skutkami pandemii COVID-19 firma P&G i jej marki uruchamiają kolejną międzynarodową falę wsparcia, w ramach której przek
Informacja prasowaWarszawa, 18 grudnia 2020Nierzadko niszczenie dziedzictwa wynika nie ze złej woli, ale z niewiedzy. Zdarzają się jednak również celowe przestępstwa na szeroką skalę. Obojętnie jaka jest przyczyna, każdego
Warszawa, 15 lutego 2021 r.Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne narodowości. Możemy doszukać się w niej inspiracji ku
Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2021Dzielimy się tym, co dobreRusza wielka loteria Hochland, która wspiera Program PajacykHochland rozpoczyna nowy rok ogólnopolską loterią, która połączona jest ze wsparciem Polsk
Szybki obiad – poznaj patent na kluski leniwe17 lutego 2021Nie masz pomysłu na szybki obiad? Czasem najprostsze przepisy są najlepszym rozwiązaniem. W kuchni warto sięgać do zapomnianej polskiej kulinarnej klasyki. Czasem