11/17/20Sportowy lockdown, czyli jak dbać o zdrowie i kondycję w nowej normalności?Pandemia Covid-19 w Polsce po raz kolejny wpłynęła na działalność branży fitness. Jednak kluby i siłownie, mimo poważnych ograniczeń, sz
23.10.2020, WarszawaDzień kundelka 25.X – Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać?INFORMACJA PRASOWANasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać?Pieskie życie pełne jest wyrzeczeń i
Informacja prasowaWarszawa, 18 grudnia 2020Nierzadko niszczenie dziedzictwa wynika nie ze złej woli, ale z niewiedzy. Zdarzają się jednak również celowe przestępstwa na szeroką skalę. Obojętnie jaka jest przyczyna, każdego
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę
Warszawa, 15 lutego 2021 r.Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne narodowości. Możemy doszukać się w niej inspiracji ku
Data publikacji: 2018-08-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: FILCOWE PIÓRNIKI – WARSZTATY KREATYWNE – ŁÓDŹKategoria: HobbyFILCOWE PIÓRNIKI – WARSZTATY KREATYWNE – ŁÓDŹ8 września, godz. 13:00 �
Informacja prasowaGrajewo, 9 lutego 2021Pączki z serka homogenizowanego i mascarpone– koniecznie wypróbuj na Tłusty CzwartekKarnawał w Polsce – oprócz tańców i hucznej zabawy – kojarzy się często z dobrym, wysta
Biuro w … plenerze? Czemu nie!Stworzenie biura sprzyjającego dobremu zdrowiu leży w szczególności po stronie pracodawcy, ale obecnie, mając często możliwość pracy zdalnej, nie pozostajemy bez wpływu na to, gdzie i w jakiej
Przedszkole KIDS&Co. powstanie w Quattro Business Park15 marca 2022W krakowskim kompleksie biurowym Quattro Business Park powstanie prywatne, dwujęzyczne przedszkole i żłobek sieci KIDS&Co. Właściciel i zarządca nieru
Informacja prasowaWarszawa, 11 lutego 2021 r.Postaw na kaszę! Zadbaj o zastrzyk energii na dzień dobry!Mimo wielu powodów by jeść kasze, ich potencjał wykorzystujemy w znikomym stopniu. Jak pokazuje badanie z 2016 r ., zreali