Informacja prasowaKraków, 25 kwietnia 2022 r.Solidarni z UkrainąOtwarcie Rio Edu Centrum dla UkraińcówFundacja Omeny Mensah uruchomiła Rio Edu Centrum – ośrodek edukacji i wsparcia dla mam i dzieci z Ukrainy na warszaw
Informacja prasowaGrajewo, 9 lutego 2021Pączki z serka homogenizowanego i mascarpone– koniecznie wypróbuj na Tłusty CzwartekKarnawał w Polsce – oprócz tańców i hucznej zabawy – kojarzy się często z dobrym, wysta
Szybki obiad – poznaj patent na kluski leniwe17 lutego 2021Nie masz pomysłu na szybki obiad? Czasem najprostsze przepisy są najlepszym rozwiązaniem. W kuchni warto sięgać do zapomnianej polskiej kulinarnej klasyki. Czasem
Informacja prasowaWarszawa, 11 lutego 2021 r.Postaw na kaszę! Zadbaj o zastrzyk energii na dzień dobry!Mimo wielu powodów by jeść kasze, ich potencjał wykorzystujemy w znikomym stopniu. Jak pokazuje badanie z 2016 r ., zreali
11/17/20Sportowy lockdown, czyli jak dbać o zdrowie i kondycję w nowej normalności?Pandemia Covid-19 w Polsce po raz kolejny wpłynęła na działalność branży fitness. Jednak kluby i siłownie, mimo poważnych ograniczeń, sz
Kampania P&G „Lead with Love”: na początek 2021 Dobrych Działań na 2021 rok• W walce ze skutkami pandemii COVID-19 firma P&G i jej marki uruchamiają kolejną międzynarodową falę wsparcia, w ramach której przek
Biuro w … plenerze? Czemu nie!Stworzenie biura sprzyjającego dobremu zdrowiu leży w szczególności po stronie pracodawcy, ale obecnie, mając często możliwość pracy zdalnej, nie pozostajemy bez wpływu na to, gdzie i w jakiej
Warszawa, 15 lutego 2021 r.Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne narodowości. Możemy doszukać się w niej inspiracji ku
23.10.2020, WarszawaDzień kundelka 25.X – Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać?INFORMACJA PRASOWANasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać?Pieskie życie pełne jest wyrzeczeń i
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę