Kuchnia regionalna wraca do łask. Potrawy przekazywane z pokolenia na pokolenie królowały na stołach świątecznych naszych prababek. Dziś te receptury są jak najbardziej aktualne – niejednego smakosza nowoczesnej kuchni mogą
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do […]
Bezstresowy grudzień? Tak, to możliwe! Autor: Adam Adamski — były mistrz Polski w kulturystyce i założyciel cateringu dietetycznego Fit Malina Powoli wchodzimy w aurę przedświąteczną, […]
Dlatego będziemy kontynuować ze wzmożoną intensywnością i na jeszcze większą skalę nasze działania na rzecz rozwoju i zmian na lepsze, wykorzystując do tego zasięg firmy i nasze zasoby.
Nierzadko niszczenie dziedzictwa wynika nie ze złej woli, ale z niewiedzy. Zdarzają się jednak również celowe przestępstwa na szeroką skalę. Obojętnie jaka jest przyczyna, każdego dnia słyszymy o kolejnych historiach, przez
Serowe, słodkie i do tego leniwe. Dlaczego? Nazwa nie jest przypadkowa – leniwe, bo ich wykonanie nie wymaga od nas wielkiego zaangażowania – robi się je z 3 składników, jak pierogi, ale dużo szybciej, bez długiego wałkowan
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021 Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań skłania deweloperów do pozyskiwania gruntów gminnych […]
Przedszkole KIDS&Co. powstanie w Quattro Business Park 15 marca 2022 W krakowskim kompleksie biurowym Quattro Business Park powstanie prywatne, dwujęzyczne przedszkole i żłobek sieci KIDS&Co. […]
Tematyka konferencji obejmuje takie zagadnienia jak strategia i komunikacja marki, biznesowe działania w mediach społecznościowych, prawne uwarunkowania działań online, filary budowania reputacji marki.
Warszawa, 15 lutego 2021 r. Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne […]