Kuchnia regionalna wraca do łask. Potrawy przekazywane z pokolenia na pokolenie królowały na stołach świątecznych naszych prababek. Dziś te receptury są jak najbardziej aktualne – niejednego smakosza nowoczesnej kuchni mogą
Dlatego będziemy kontynuować ze wzmożoną intensywnością i na jeszcze większą skalę nasze działania na rzecz rozwoju i zmian na lepsze, wykorzystując do tego zasięg firmy i nasze zasoby.
Informacja prasowa Warszawa, 15 lutego 2021 r. Rozpoczynająca się od dziś promocja First Moment, liczne zniżki cenowe, a także ochrona Klientów przed skutkami niespodziewanej kwarantanny […]
Zdarza się, iż odwiedzane przez turystów miejsca o znaczeniu historycznym, pola bitew, miejsca egzekucji, zabytkowe nekropolie, przez to że są zlokalizowane na terenach ogólnodostępnych, często z dala od siedzib ludzkich, mog�
FILCOWE PIÓRNIKI - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ 8 września, godz. 13:00 – 15:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021 Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań skłania deweloperów do pozyskiwania gruntów gminnych […]
Biuro w … plenerze? Czemu nie! Stworzenie biura sprzyjającego dobremu zdrowiu leży w szczególności po stronie pracodawcy, ale obecnie, mając często możliwość pracy zdalnej, nie […]
23.10.2020, Warszawa Dzień kundelka 25.X – Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać? INFORMACJA PRASOWA Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy […]
Serowe, słodkie i do tego leniwe. Dlaczego? Nazwa nie jest przypadkowa – leniwe, bo ich wykonanie nie wymaga od nas wielkiego zaangażowania – robi się je z 3 składników, jak pierogi, ale dużo szybciej, bez długiego wałkowan
Warszawa, 15 lutego 2021 r. Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne […]