Kuchnia regionalna wraca do łask. Potrawy przekazywane z pokolenia na pokolenie królowały na stołach świątecznych naszych prababek. Dziś te receptury są jak najbardziej aktualne – niejednego smakosza nowoczesnej kuchni mogą
Serowe, słodkie i do tego leniwe. Dlaczego? Nazwa nie jest przypadkowa – leniwe, bo ich wykonanie nie wymaga od nas wielkiego zaangażowania – robi się je z 3 składników, jak pierogi, ale dużo szybciej, bez długiego wałkowan
Bezstresowy grudzień? Tak, to możliwe! Autor: Adam Adamski — były mistrz Polski w kulturystyce i założyciel cateringu dietetycznego Fit Malina Powoli wchodzimy w aurę przedświąteczną, […]
Tematyka konferencji obejmuje takie zagadnienia jak strategia i komunikacja marki, biznesowe działania w mediach społecznościowych, prawne uwarunkowania działań online, filary budowania reputacji marki.
Informacja prasowa Warszawa, 11 lutego 2021 r. Postaw na kaszę! Zadbaj o zastrzyk energii na dzień dobry! Mimo wielu powodów by jeść kasze, ich potencjał […]
Informacja prasowa Które z popularnych wśród milionerów hobby pasuje do Ciebie? Kolekcjonowanie dzieł sztuki? A może zagraniczne podróże? Ekstremalne sporty? Czy wędkowanie w najdalszych zakątkach […]
Informacja prasowa – Hochland Polska Luty 2021 Dzielimy się tym, co dobre Rusza wielka loteria Hochland, która wspiera Program Pajacyk Hochland rozpoczyna nowy rok ogólnopolską […]
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021 Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań skłania deweloperów do pozyskiwania gruntów gminnych […]
Warszawa, 15 lutego 2021 r. Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne […]
Jakimi pizzaloverami jesteśmy?Dzięki swojej uniwersalności, pizza stała się doskonałym kompanem niemal każdej sportowej imprezy, domówki, czy romantycznego wieczoru. Dane Glovo pokazują, że niekwestionowaną królową pizz