Kuchnia regionalna wraca do łask. Potrawy przekazywane z pokolenia na pokolenie królowały na stołach świątecznych naszych prababek. Dziś te receptury są jak najbardziej aktualne – niejednego smakosza nowoczesnej kuchni mogą
FILCOWE PIÓRNIKI - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ 8 września, godz. 13:00 – 15:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5
Informacja prasowa – Hochland Polska Luty 2021 Dzielimy się tym, co dobre Rusza wielka loteria Hochland, która wspiera Program Pajacyk Hochland rozpoczyna nowy rok ogólnopolską […]
Informacja prasowa Warszawa, 11 lutego 2021 r. Postaw na kaszę! Zadbaj o zastrzyk energii na dzień dobry! Mimo wielu powodów by jeść kasze, ich potencjał […]
Tematyka konferencji obejmuje takie zagadnienia jak strategia i komunikacja marki, biznesowe działania w mediach społecznościowych, prawne uwarunkowania działań online, filary budowania reputacji marki.
23.10.2020, Warszawa Dzień kundelka 25.X – Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy o nie zadbać? INFORMACJA PRASOWA Nasze relacje ze zwierzętami – czy potrafimy […]
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do […]
Informacja prasowa Grajewo, 9 lutego 2021 Pączki z serka homogenizowanego i mascarpone – koniecznie wypróbuj na Tłusty Czwartek Karnawał w Polsce – oprócz tańców i […]
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021 Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań skłania deweloperów do pozyskiwania gruntów gminnych […]
Nierzadko niszczenie dziedzictwa wynika nie ze złej woli, ale z niewiedzy. Zdarzają się jednak również celowe przestępstwa na szeroką skalę. Obojętnie jaka jest przyczyna, każdego dnia słyszymy o kolejnych historiach, przez