11/17/20 Sportowy lockdown, czyli jak dbać o zdrowie i kondycję w nowej normalności? Pandemia Covid-19 w Polsce po raz kolejny wpłynęła na działalność branży fitness. […]
Kuchnia regionalna wraca do łask. Potrawy przekazywane z pokolenia na pokolenie królowały na stołach świątecznych naszych prababek. Dziś te receptury są jak najbardziej aktualne – niejednego smakosza nowoczesnej kuchni mogą
MATERIAŁ PRASOWY Warszawa, dn. 29.01.2021 Czy komercyjne mieszkania będą powstawać na gruntach gminnych Czy deficyt terenów pod budowę mieszkań skłania deweloperów do pozyskiwania gruntów gminnych […]
Informacja prasowa Które z popularnych wśród milionerów hobby pasuje do Ciebie? Kolekcjonowanie dzieł sztuki? A może zagraniczne podróże? Ekstremalne sporty? Czy wędkowanie w najdalszych zakątkach […]
Zdarza się, iż odwiedzane przez turystów miejsca o znaczeniu historycznym, pola bitew, miejsca egzekucji, zabytkowe nekropolie, przez to że są zlokalizowane na terenach ogólnodostępnych, często z dala od siedzib ludzkich, mog�
Jakimi pizzaloverami jesteśmy?Dzięki swojej uniwersalności, pizza stała się doskonałym kompanem niemal każdej sportowej imprezy, domówki, czy romantycznego wieczoru. Dane Glovo pokazują, że niekwestionowaną królową pizz
Informacja prasowa Grajewo, 9 lutego 2021 Pączki z serka homogenizowanego i mascarpone – koniecznie wypróbuj na Tłusty Czwartek Karnawał w Polsce – oprócz tańców i […]
Warszawa, 15 lutego 2021 r. Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne […]
Dlatego będziemy kontynuować ze wzmożoną intensywnością i na jeszcze większą skalę nasze działania na rzecz rozwoju i zmian na lepsze, wykorzystując do tego zasięg firmy i nasze zasoby.
Tematyka konferencji obejmuje takie zagadnienia jak strategia i komunikacja marki, biznesowe działania w mediach społecznościowych, prawne uwarunkowania działań online, filary budowania reputacji marki.